kanelbullens dag=)

Dag: 2011-10-04 | Kl: 09:01:44 |Mica´s dag | Kommentera (0)
Ja de är de idag ! 4 oktober redan hjälp så fort de går snart är de jul;) kanske skulle man börja me julklappar så de slipper bli panik å stress !
ja hösten är en vacker årstid me alla dess färgen hoppas den blir riktigt lång , snön kan komma till 1a advent ca 5 cm sen räcker de =)
jag har nog inte berättat att emelie å simon skaffat hundvalp en liten tax hon är nu 12 veckor å ur söt , de tog ca 3,5 veckor innan tuva började busa med henne innan tyckte nog tuva att *våfflan va mest en dryg å jobbig unge =) men nu så är de full rulle här =) även katterna busas de med haha .
va händer idag då ...jo ska tvätta klart och leta igen efter gardin längden jag ska ha i köket har dom andra 3 längderna men den 4e är spårlöst borta så just nu har ja gröna spetslängder i ena fönstret =) medans det andra är de vita spets i får va så tills den 4e gröna är hittad , hoppas på å finna den idag=) nej nu ska här sättas fart men ni får ha en toppen dag alla å än en gång ett stoort grattis på din dag Ann-christin=) ha de gött så hörs vi snart igen=)
här är lilla Våfflan =)
söt va ?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0